Om Diva

Vi är förtaget som skräddarsyr underhållning för ditt företagsevenemang, jubileumsfest, julbord m.m. Önskar du en storslagen show med många artister på scenen, eller en coctailsångerska med pianist, kanske en musikquiz afton med två av våra artister som underhåller, en rivig showafterwork, eller aktiviteter för barnen på ditt hotell… då har vi det du behöver!

Diva Production drivs av Eileen Halvorsen Lind. Med över 20 år i branchen har Eileen en bred erfarenhet som artist och främst som producent till krogshower, familjeunderhållning med mera.

Diva Production levererar alltid högsta kvalitet på underhållningen. Sångarna, musiken, kostymerna och produktionerna är alltid av topp klass. Målet är att alla som upplever underhållning från Diva Production skall känna att de fick något som föll just dom i smaken.

Show People heter en av grupperna hon producerar och har ett mycket aktivt samarbete med. Show People jobbar över hela Sverige och kommer i sommar att synas på b.l.a. Birka Cruises alla lyxiga långkryssningar.

Eileen är även själv med i gruppen Show Sisters och tjejgruppen Funky Divas som sedan 14 år tillbaks underhåller med krogshower och företagsevent i Norge och Sverige. Hon har även producerat den bejublade krogshowen Showtime i Sälen under 13 år.